Nokia fans overal ter wereld zijn vandaag gek geworden. Een van de meest populaire Nokia 3310 toestellen komt terug. Je weet wel dat toestel met dat spelletje Snake, wat je de hele dag kon spelen. Want schuilt er niet een kind in ons allen? Met de mobiele telefoon uit de jaren ’90 was het niet mogelijk om te e-mailen, whatsappen of foto’s te maken. Maar handig was deze wel. Of het een kopie gaat worden (die hoogstwaarschijnlijk tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd wordt) van het oude model is nog de vraag. Maar met een verwachte verkoopprijs van 59 dollar mogen we ook niet heel veel  meer verwachten.

Geniet van de oude commercials van de Nokia 3310 en andere Nokia commercials. En fan van het spelletje snake? Bekijk dan zeker de commercial ‘life should always be fun’ terug. Nostalgie.

PS:Zin in nog meer nostalgie uit de vorige eeuw? De introductie van i-Mac. Wie weet het nog? Het is het jaar 1998 en (toekomstig) internetgoeroe Steve Jobs introduceert deze vooruitstrevende computer op een geniale wijze.