Een score geven aan de (gebeurtenissen) in je leven. Wat jij belangrijk vindt staat centraal in de nieuwe app Limbi. En dat aan de hand van je eigen kernwaarden.  Bekende ambassadeurs als Ranomi Kromowidjojo, Robert van der Horst en Hans van Breukelen gebruiken Limbi al om aan de hand van hun eigen drie kernwaarden, hun leven met regelmaat scores te geven. Zo weten zij altijd hoe het met ze gaat en kunnen zij dit bovendien delen met een select groepje intimi. De app is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor iOS en Android.

De initiatiefnemers zijn Job Smeltzer (DJ La Fuente) en compagnon Arjan van de Wiel. De feestelijke lancering vindt vanavond plaats bij Buddha to Buddha in Amsterdam. In het bijzijn van onder andere Nicky Opheij, Sjoerd Marijne, Fajah Lourens, Lady Bee, Erik Arbores, Winston Post, Sander van Doorn, Chimène van Oosterhout en Mark Teurlings en onder begeleiding van DJ’s, wordt Limbi voor het eerst door bedenker Job Smeltzer (DJ La Fuente) aan het grote publiek gepresenteerd.

Ambassadeur Ranomi Kromowidjojo: “Bewustzijn is cruciaal voor me en Limbi helpt me hier concreet bij. De app helpt mij onderweg naar goud in Rio 2016.”

Robert van der Horst, Aanvoerder Nederlands hockeyteam: “Limbi is voor mij de missende schakel om nog beter keuzes te maken op basis van mijn kernwaarden. Het brengt mijn familie en intimi ook weer dichterbij, al ben ik zelf door internationale toernooien ver weg.”

Als succesvol DJ, bedreven hockeycoach en ondernemer is initiatiefnemer Job Smeltzer regelmatig minimaal 100 uur in de week aan het werk. Met produceren van muziek, draaien op feesten over de hele wereld en het coachen van topsporters. Na het bestuderen van legio boeken over gezondheid, psychologie en filosofie, kwam hij ertoe om iedere dag een score te geven aan de hand van zijn belangrijkste waardes: liefhebben, kwaliteit en energie. Op deze manier lukt het hem om bewuster te leven, meetbaar inzicht te krijgen op de vraag hoe het echt met hem gaat en heeft hij een houvast in een rijk maar hectisch leven. Dit deed Job altijd in een boekje, maar samen met compagnon Arjan van de Wiel wilde hij meer. Niet alleen een digitale versie hiervan, maar ook trends ontdekken over langere tijd en zijn inner circle weer dicht bij elkaar brengen. Dat kan door de waardes en scores te delen met zijn intimi. Het voornaamste is dat iedereen met Limbi de mogelijkheid krijgt geven om erachter te komen wat echt belangrijk is en hoe het nou echt met je gaat.

bron:Limbi.com
photo:yomersapiens(cc)