De BNR app heeft een nieuwe update gelanceerd. In de nieuwste versie van de BNR app kan worden gekozen om favoriete programma’s en columns (bij verbinding met wifi) automatisch te downloaden in de offline BNR afspeellijst. Zo mist de gebruiker nooit meer zijn/haar favoriete programma of column.

De app onthoudt tevens nu altijd waar de luisteraar gebleven is op het moment dat het afluisteren wordt gepauzeerd of onderbroken door een telefoontje. Daarnaast is het “scrollen” door de audiofragmenten vereenvoudigd met handige buttons om een stukje voor- of achteruit te kunnen spoelen. Bovendien is het ontwerp van de nieuwssectie onder handen genomen, met meer ruimte voor beeld en een rustiger opmaak.

De BNR app werd gelanceerd in november 2013. Toen was het al mogelijk om alerts te ontvangen van columns of programma’s naar keuze, zodra die nieuw beschikbaar komen in de app. Deze functionaliteit blijft met de nieuwe update bestaan. De nieuwste update van de app van BNR Nieuwsradio is vanaf vandaag te downloaden in de iTunes app store en de Google Play store.