KLM heeft een inspirerende aftrap gegeven van het allereerste MobileLunch.nl webinar. Rene Matla, E- Development Manager binnen KLM, presenteerde met zichtbaar plezier en energie eigen mobile cases en gaf tips over conversie optimalisatie van boekingen via mobile devices. 

Kijkers kregen de mogelijkheid om live tijdens het webinar vragen te stellen, die vervolgens zoveel mogelijk direct beantwoord werden door de presentator. Zo ontstond een zeer interactieve webinar. We juichen dit natuurlijk van harte toe, danken alle virtuele bezoekers, en hopen bij de volgende webinar op 1 december as. weer zoveel enthousiaste kijkers te mogen begroeten.

De webinar gemist of wil je hem graag op je gemak nog eens bekijken?

[button link=”https://www.onlineseminar.nl/mobilelunch/webinar/5592/klm-mobile-anytime-anywhere!#description” button color=”#0074a2″]Bekijk de webinar[/button]

 

Mobile Relationship Management
Aanstaand seminar zal worden verzorgd door Oeds-Jan Postma. Oeds-Jan is CMO van Smart Mobile Marketing en gaat over Mobile Relationship Management. Hoe kan men door gebruik van de mobiel/pushberichten een betere relatie met de gebruiker realiseren. Aan de hand van cases neemt hij ons mee en laat aan de hand van cijfers en statistieken zien wat de mogelijkheden zijn.

[button link=”https://www.onlineseminar.nl/mobilelunch/” button color=”#0074a2″]Gratis inschrijven[/button]

 

TomorrowMobile, WellMobile en Onlineseminar lanceerden gezamenlijk circa een aantal weken geleden het nieuwe initiatief MobileLunch.nl. MobileLunch.nl biedt elke eerste eerste maandag van de maand om 12.00 uur gratis een interactief webinar over mobile marketing.

Met de lancering van MobileLunch.nl spelen de initiatiefnemers in op de groeiende vraag naar het delen van kennis, ervaring, cases en trends op het gebied van mobiele communicatie en mobile marketing nu de markt steeds volwassener begint te worden en de budgetten toenemen. Het is een kennisplatform van en voor mobile professionals.

mobilelunch