De geschiedenis, het heden en de toekomst van het Nederlandse app-landschap staat centraal in het MobileLunch Webinar op maandag 30 maart om 12.00uur.

Het webinar wordt  verzorgd door het duo Jacqueline de Gruyter aka Miss Appril en Arjan Drost van Proudly Represent. Tijdens alweer de vierde MobileLunch praten deze mobile experts ons bij over het huidige en toekomstige app-landschap. Wie zijn de poineers, hoe positioneer je je app en hoe kun je in deze markt nog onderscheidend zijn. Deze en andere vragen beantwoorden Jacqueline en Arjan op 30 maart 2015 a.s.

Sprekers

PR-majoor Arjan Drost;  rolde van rechten naar mode rechtstreeks de wereld van start-ups in. Zijn scherpe pen weet de nodige tongen los te maken en hij rommelt daarnaast nog wat aan met SEO en (online) strategieën. Draagt een snor en doet verder vrij weinig, daar hij vastgeroest zit aan zijn telefoon en/of laptop in zijn missie de beste publicaties voor elkaar te boksen.

Appril initiator Jacqueline de Gruyter; houdt van daadkracht. Eind 2011 had zij het idee voor een app-festival in april en in vijf maanden verzamelde zij een klein team om zich heen waarmee zij het idee realiteit maakte. “Bijzonder is onze een nieuwe manier van organiseren, in samenwerking met “The Crowd”. Hierbij dragen de makers en pioniers van apps bij aan het programma. Op deze manier brengen we samen de Nederlandse app- en tech-industrie in kaart en laten we zien wat een mooie producten en diensten in Nederland ontwikkeld worden.

Over appril

Appril stelt zich ten doel het Nederlandse app landschap transparanter te maken en appfanatics met elkaar in contact te brengen om de ontwikkeling en distributie van apps te verbeteren. Appril doet dit door jaarlijks in de maand april het Appril Festival te organiseren en daarnaast gedurende het hele jaar informatie via Appril365.com te bieden. Wij vinden dat wanneer de industrie verder samenwerkt en integreert de wereld van morgen nóg efficiënter, sneller en mobieler wordt.

[button link=”http://www.mobilelunch.nl/” text_color=”#ffffff” color=”#0074a2″]Direct inschrijven[/button]