Het MobileLunch Online Webinar stond deze week in het teken van het positioneren van (dating) apps en werd verzorgd door Anneli Rispens.

Anneli Rispens is één van de oprichters van dating app Wingme en nam ons op enthousiaste wijze mee in één van de snelst groeiende marktsegmenten, de digitale dating markt. Hoe positioneer je een app, op welke doelgroepen richt je je, waarom wel iOS maar geen Android platform bij introductie van de app, en de belangrijkste verdienmodellen. Het werd allemaal besproken tijdens het half uur durende MobileLunch OnlineWebinar. En met succes getuige de interactie  met het digitale publiek.

Heb je het gemist en wil je het graag nog een keer terugzien? Klik hier en vul je naam en e-mailadres in, bekijk het webinar en ontvang automatisch een bericht voor het volgende MobileLuch webinar!

Nog niet bekend met MobileLunch?

MobileLunch is een interactief online platform waar mobile professionals samen komen om te kijken en luisteren naar diverse sprekers binnen het vakgebied. Iedere eerste maandag van de maand zal er een interessante case worden besproken door vakgenoten. Log in met je tablet (via App iOS / Android), laptop of desktop op MobileLunch.nl . Binnen een half uur ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing, mobile business en mobile communicatie. MobileLunch is gratis en toegankelijk voor iedereen.

De 3 voordelen van mobile lunch:

– Laagdrempelig; je logt in vanuit je eigen (werk)omgeving;
– Tijdens de lunch, dus tijdsefficiënt;
– Boeiende mobile cases, voorbeelden en tips!

MobileLunch is opgericht door TomorrowMobile, WellMobile en OnlineSeminar. Van mobile vakproffesionals. Voor mobile vakprofessionals!