Het snel naderende MobileLunch Webinar op 2 februari as. staat volop in het teken van de liefde, online daten, en de rol van mobiele devices in deze boeiende digitale dating markt. Het webinar, de ‘valentijnseditie’ wordt verzorgd door Anneli Rispens. Anneli is één van de oprichters van de succesvolle dating app Wingme. Daarnaast werkt ze als Manager Content & Community bij reclamebureau DDB & Tribal Amsterdam.

Tijdens het MobileLunch webinar neemt Anneli ons mee in één van de snelst groeiende marktsegmenten, de digitale dating markt. Wat tien jaar geleden begon als een taboe is inmiddels tot snackable content verworden. Van serious- tot casual dating, het is allemaal binnen handbereik in deze online-dating-jungle. Maar hoe zorg je er voor dat je in deze jungle opvalt en overleeft. Als voormalig serial dater en inhoudelijk expert zal Anneli zo vlak voor Valentijnsdag haar tips & tricks met jou delen.

Laat je informeren in de wereld van online dating en ervaar welke rol mobiel in deze inspirerende markt speelt.

Schrijf je nu gratis in!

[button link=”https://www.onlineseminar.nl/mobilelunch/” button color=”#0074a2″]Gratis inschrijven[/button]

Nog niet bekend met MobileLunch?
MobileLunch is een interactief online platform waar mobile professionals samen komen om te kijken en luisteren naar diverse sprekers binnen het vakgebied. Iedere eerste maandag van de maand zal er een interessante case worden besproken door vakgenoten. Log in met je tablet (via App iOS / Android), laptop of desktop op MobileLunch.nl . Binnen een half uur ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing, mobile business en mobile communicatie. MobileLunch is gratis en toegankelijk voor iedereen.

De 3 voordelen van mobile lunch:

– Laagdrempelig; je logt in vanuit je eigen (werk)omgeving;
– Tijdens de lunch, dus tijdsefficiënt;
– Boeiende mobile cases, voorbeelden en tips!

Voor meer informatie; www.mobilelunch.nl

photo:lel4nd(cc)