Tele2 gaat op scherp. Tele2 heeft namelijk een bundel van 20 GB geïntroduceerd en enkele andere aanpassingen gedaan in zijn mobiele aanbod voor consumenten. Alle wijzigingen gaan per 25 april 2018 in. De bundel met 20 GB kost nu 19 euro per maand en wel een tweejarig contract. Bij een eenjarig contract betaalt de Tele2-abonnee een euro meer.

Unlimitedpakket
Tele2 heeft ook de prijs van zijn unlimitedpakket (onbeperkte data, minuten en sms) verhoogd van 25 euro per maand naar 28 euro per maand (twee jaar contract). Voor 25 euro per maand krijgt de abonnee nu onbeperkt datagebruik en 100 minuten/sms.

Ook nieuw is dat de operator eenjarige contracten aanbiedt. Voor alle bundels geldt vanaf nu dat klanten zowel tweejarige als eenjarige contracten kunnen aangaan. Het maandtarief ligt bij de meeste bundels 1 euro hoger bij een eenjarig abonnement dan bij een tweejarig abonnement.

De databundels van Tele2 zijn per 25 april los te bestellen, waarbij de abonnee zelf kan kiezen of hij/zij een minuten/sms-bundel toevoegt. De unlimited databundel kan worden gecombineerd met een 100 minuten/sms-bundel.

Bron Tele2