De nieuwe Samsung Galaxy S8 is er bijna. 29 maart is de aankondiging en hoogstwaarschijnlijk kan iedereen dit toestel dan in de presale bestellen. Natuurlijk is iedereen erg benieuwd naar de definitieve specificaties, maar gelukkig zijn er al veel geruchten die blijken te kloppen. Maar waarom zou je dat doen? We sommen een paar belangrijke redenen op voor jou, waarom jij dit toestel zou moeten bestellen.

  1. Na Note 7 geen fouten meer

Door de problemen met de Note 7 afgelopen jaar, is Samsung meer gedreven dan ooit om hun toestellen goed en veilig te maken voor de consument. Het is dus meer dan logisch dat ze van dit toestel, hun beste, veiligste en meest bruikbare toestel ooit gaan maken. Vooral de batterij, die namelijk de boosdoener was bij de Note 7, is veiliger dan ooit. Bekijk het filmpje over de batterij safety check.

  1. Snelste smartphone ooit

De geruchten gaan de ronde dat de nieuwe Galaxy S8 de snelste smartphone wordt die er ooit is gemaakt. Dat komt door de Exynos 9985-processor, die Samsung zelf heeft gemaakt. Blijkbaar kan deze wel dubbel zo snel zijn als de Samsung S7. Dat wordt streamen, streamen, en nog meer streamen!

  1. Een echte nieuwe smartphone

Soms zijn de veranderingen bij een smartphone niet zo groot. Soms wordt het een beetje sneller, gaat de accu langer mee of maakt het betere foto’s. Maar bij de Samsung Galaxy S8 is dit anders. In de reeks van de Galaxy toestellen is dit toestel écht goed nieuw en zitten er veel meer betere features op. Zoals hierboven al gezegd de processor, daarnaast super veel opslagcapaciteit, een camera met naar verwachting 15, 20 of misschien wel 30 megapixel, ontgrendeling door gezichtsherkenning en nog veel meer.

  1. De nieuwste, maar niet de duurste smartphone

Volgens TechTastic zal de Samsung Galaxy S8 ongeveer 700 euro kosten. Waarschijnlijk zal de 8 Plus dan rond de 800 euro kosten. Dat is tot nu toe niet de duurste smartphone. De iPhone 7 kost namelijk ook 700 euro en de 7 Plus kost 825 euro.

Ben jij overtuigd om de Samsung Galaxy S8 te bestellen? Houd dan goed de telecombedrijven in de gaten voor de pre-orders. En ben de eerste met de nieuwste Galaxy in huis!