Het zal je niet ontgaan zijn. De nieuwste iPhones zijn uit! Voor iets meer dan €800 euro is de iPhone 11 voor jou deze herfst.

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR en heeft 2 cameralenzen met een resolutie van 12megapixels. De iPhone Pro biedt meer opties maar is ook €350euro duurder.

Met deze camera’s is het makkelijker foto’s te maken in het donker door de speciale nachtmodusfunctie. Ook heeft het toestel een snellere processor en de batterijduur is een uur langer.

De iPhone 11 Pro gaat nog een stapje verder. Het is de opvolger van de iPhone XS en er zitten maar liefst 3 camera’s op het toestel. Een revolutie mogen we wel zeggen. Uitzoomen is vanaf nu mogelijk, en van 2x zo ver. Dat betekent dat de foto van verderaf genomen lijkt. En dat komt het beeld vaak ten goede.

Ook biedt het Pro-toestel opties voor het maken van Deep-Fusion foto’s, wat een nog weer mooier beeld creeert. Over de batterijduur hoef je je ook minder zorgen te maken. Deze is 4 uur langer dan de iPhone XS.

Maar er zijn er nog veel meer voordelen aan dit duurdere toestel die in de markt wordt gezet vanaf €1150,-. Bekijk het allemaal in onderstaande video en maak je keuze .