Je hebt er vast wel over gehoord of de afkorting PWA voorbij zien komen. Zijn we net native apps een beetje aan het begrijpen, dan komt de volgende term alweer om de hoek kijken. Toch is PWA een van de mobile trends waar we rekening mee dienen te houden.

9 mobile trends waar je als marketeer echt niet om heen kan. Infographic
Het gaat om Progressive Web Apps. Het zijn websites gebouwd met webtechnologie die zich gedragen als een app.  Voor bouwers is het ontwikkelen van een Progressive Web App een stuk makkelijker dan andere apps. En een groot voordeek van de gebruikers is dat de drempel tot het downloaden wordt verminderd doordat de app ook offline beschikbaar is. Tevens vinden gebruikers een Progressive Web App meestal fijner werken dan een mobiele website, omdat het hele scherm van een mobiel apparaat benut wordt, net als bij een gewone app.

Het is een van de trends die BiznessApps heeft geformuleerd waar je rekening mee moet houden. Andere zijn de snelheid van je mobiele website of app, mico-moments, mobile payment en AR en VR. Bekijk het op je gemak in onderstaande infographic.