Op donderdag 19 januari 2017 organiseren de communicatiestudenten van de Hogeschool van Amsterdam het congres ‘Great Stories, Great Change’. Dit congres is gratis toegankelijk en zal plaatsvinden in het Benno Premselahuis op het Rhijnspoorplein 1. Tijdens dit congres reiken de studenten een award uit voor de beste verandercasus van 2016.

Het congres
Tijdens het congres ‘Great Stories, Great Change’ staat het thema ‘Storytelling bij Verandering’ centraal. De studenten organiseren omtrent dit thema workshops, seminars en er zullen verschillende sprekers aanwezig zijn.  Het congres vindt plaats op donderdag 19 januari 2017 in het Brenno Premselahuis en zal de hele dag duren. Aanmelden kan via:
verandercongres-dmci@hva.nl

Award voor beste verandercasus
Zoals hierboven vermeld, reiken de studenten een award uit voor de beste verandercasus van 2016. Bedrijven mogen zich hiervoor aanmelden. De vakjury nomineert de drie beste verandercasussen.  Zij pitchen hun casus en deze wordt door de vakjury beoordeeld. De winnaar gaat naar huis met een door studenten ontworpen trofee. Heeft uw bedrijf de beste verandercasus? Meld u dan aan voor 6 december: verandercongres-dmci@hva.nl

Change the Game
Het thema van vorig jaar was ‘Change the Game’. De studenten zijn dit jaar door middel van brainstormsessies tot het thema ‘Storytelling bij Veranderingen’ gekomen.