Eind van dit jaar heeft elke vrouw de Mygappie app gedownload, zo groot is de ambitie van Gabrielle Claushaus. De HvA -communicatie studente  heeft naar aanleiding van de commotie rondom #MeToo, het tragische ongeval van Anne Faber, en verschillende eigen nare ervaringen een innovatief idee ontwikkeld.

Eind 2018 heeft elke vrouw de Mygappie app gedownload
Gabrielle heeft als doel gesteld dat er een app moet komen die jonge meisjes en vrouwen (of mannen) in staat stelt om makkelijk contact te zoeken wanneer zij zich onveilig voelen. Het liefst zo snel mogelijk. Sterker nog. Er is eigenlijk geen tijd te verliezen.

Het idee? Je bent onderweg, je voelt je onveilig en je wilt direct iemand spreken om te laten weten waar je bent. Met de mygappie app bel je in 1 keer al je gappies (vrienden) en zodra er een gappie opneemt, wordt de rest automatisch opgehangen. Zij krijgen een geruststellend bericht dat er een gappie heeft opgenomen. Dat is nog eens snel schakelen en effectief!

Ook is het mogelijk om met je gappies direct je locatie te delen of ze van tevoren laten weten welke route je neemt.

Wil jij ook dat deze mygappie app er komt? Steun dan dit project en laat deze app zo snel mogelijk ontwikkelen! Voor vragen en/of opmerkingen kan je mailen naar mygappie@outlook.com.