Auteur, spreker, marketingconsultant en expert leiderschap en management. Bedenker ook nog eens van het populaire model ‘the golden cirkel’. Hij weet als geen ander waarom  sommige organisaties en individuen wel succesvol zijn en anderen niet.  Juist, deze marketinggoeroe geeft ons de 10 regels voor succes.

Simon Sinek’s Top-10 regels voor succes!
Het kost je een klein uurtje. Deze video. Dat is een 1/3 van de tijd dat je vandaag waarschijnlijk anders aan ‘snacken’ van non-socialnieuws op je smartphone kwijt zou zijn. Maar eenmaal deze video bekeken,  ben je wel op de hoogte van de belangrijkste regels om succesvol te zijn. En dat succes duurt dan weer langer dan een uurtje. Je dient deze regels echter wel even in het dagelijks leven toe te passen. En vol te houden. Dat dan weer wel. Succes!

Toch geen tijd om deze video te checken? Dan voor jou de 10 regels van succes volgens Simon Sinek:

1. Break the rules
2. Train your mind
3. Be patient
4. Take accountability
5. Outdo Yourself
6. Stack the deck
7. Be the last to speak
8. Be authentic
9. Find your passion
10. Start with the why

Wat de impact en verslaving is van smartphones en sociale media op een gehele nieuwe generatie legt Simon Sinek,  in deze video haarfijn uit. De generatie geboren na 1984 is verwend, heeft amper sociale vaardigheden aangeleerd en doorzettingvermogen komt ook niet of weinig in hun vocabulair voor. Zo betoogt hij. Maar de generatie valt weinig te verwijten, aldus de expert.