TomorrowMobile is opgenomen in het connected lifestyle netwerk van Semilo. Semilo is als digitaal media exploitant verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van ruim 120 premium (mobiele-) websites en apps. Adverteerders kunnen terecht voor online adverteren en branded content op deze sites, waaronder TomorrowMobile.nl.

In het Connected Lifestyle channel bereikt de adverteerder de consument die bovengemiddeld geïnteresseerd is in gadgets, applicaties, mobile en entertainment.

TomorrowMobile biedt zakelijke professionals en geïnteresseerde gadgetliefhebbers kennis, inspiratie, tips en nieuws over Mobile Marketing, Mobile advertising en connected devices. Hiermee bereikt TomorrowMobile innovators en ondernemers uiteenlopend van ZZPérs, MKBérs tot aan beslissers bij grote bedrijven en multinationals. De koopkrachtige doelgroep die tegelijk ondernemer als consument is, is veelal tussen de 20-49 jaar en hoger opgeleid.

TomorrowMobile biedt voor adverteerders de mogelijkheid om te adverteren onder deze gewilde doelgroep via native advertising en branded content zoals advertorials. Ook een volledige site-take over behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem dan gerust contact op met Semilo of via info@tomorrowmobile.nl