De doorbraak van mobiel betalen laat niet lang meer op zich wachten. Amerikaanse smartphonebezitters geven aan graag de komende jaren massaal gebruik te willen maken van een mobiele wallet. Betalen kan via een QR-code maar ook via NFC (Near Field Communication). Betalen via Beacons zijn ook in opkomst. En ook in Nederland wint het contactloos betalen aan populariteit.

Een primeur voor klanten van de Rabobank vorige maand. Zij kunnen betalen met hun telefoon aan de kassa. De Rabobank introduceert namelijk de Rabo Wallet, een app die het mogelijk maakt om met een smartphone te betalen. Net als met de pas, rechtstreeks vanaf de bankrekening. De Rabobank is de eerste Nederlandse bank die deze innovatieve manier van betalen mogelijk maakt. Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten over de toekomst van mobiel betalen? Schrijf je dan in voor het  gratis te volgen webinar van 30minuten op maandag 2 maart as om 12.00uur. Deze  worden verzorgd door Frederick van Eijk, mobile expert. Check hier voor meer informatie en schrijf je gratis in.

5 toekomstperspectieven over mobiel betalen
Check hieronder de infographic over de toekomst van mobiel betalen en de 5 toekomstperspectieven naar aanleiding van een onderzoek van Accenture onder 4.000 consumenten.

photo:jeepersmedia(cc)

toekomstmobielbetalen