‘De belangrijkste Mobile Payment Infographic Aller Tijden’ zo presenteert deze wat schreeuwerig overkomende infographic van mobile payments today zich. Toch geef het een overzicht van 5 types van mobile payment.

Wil je echt weten hoe ons betaalgedrag de komende jaren er uit gaat zien? Schrijf je dan in voor het gratis te volgen webinar van Frederick van Eijk, mobile expert.

Tijdens alweer de vierde MobileLunch zal Frederick ons namelijk meenemen in de wereld van mobile payment. Geen kassabonnen meer, betalen gaat straks ook voor de grote massa via Apple Pay of Google Wallet. In ieder geval via de mobiel! Onlangs hadden de klanten van de Rabobank al een primeur. Zij kunnen sinds kort betalen met hun telefoon aan de kassa. Hoe zit deze markt in elkaar en welke manieren van mobile payment zijn er voor de consument beschikbaar? Zo maar wat vragen. Maar ook welke kansen biedt dit voor bedrijven en de retail? Je ziet en hoort het allemaal tijdens het naderende MobileLunch webinar op 2 maart om 12.00 uur.

[button link=”https://www.onlineseminar.nl/mobilelunch/” button color=”#0074a2″]Gratis inschrijven[/button]

mobilepayment.infographic