De digitale abonnement service voor magazines is gerangschikt in de top 200 van de Financial Times 1000-lijst van snelstgroeiende bedrijven in Europa.

Readly is een digitale service, die haar gebruikers middels een app ongelimiteerde toegang biedt tot meer dan 3.500 nationale en internationale magazines. De service is snel, makkelijk in gebruik en biedt de gebruiker ongelimiteerd gebruik op tot wel vijf apparaten, zodat het hele gezin leesplezier kan hebben van hetzelfde abonnement.

Readly werd in 2013 opgericht in Zweden. Na de focus op Zweden, Groot-Brittanië, de Verenigde Staten en Duitsland, richt Readly zich steeds meer op wereldwijde uitbreiding met onder andere landen als Oostenrijk, Zwitserland en nu ook Nederland.

De digitale abonnement service voor magazines is dus gerangschikt in de top 200 van de Financial Times 1000-lijst van snelstgroeiende bedrijven in Europa.

Met een absolute omzetgroei van 723 procent in het afgelopen jaar, rangschikt Readly zich in de bovenste laag van de algemene lijst op de 186e plaats en plaatst zich naast bedrijven zoals Deliveroo, Hellofresh en VIRTUS.

Het volledige rapport “FT 1000: Europa’s snelst groeiende bedrijven” dat op 25 maart 2019 wordt gepubliceerd, rankschikt Readly als het op een na snelstgroeiende Zweedse bedrijf en het zevende snelstgroeiende bedrijf in de mediacategorie.