Smartphonefabrikant Wiko onthult de nieuwe View3-collectie tijdens MWC 2019 in Barcelona. De View3 en View3 Pro bieden allebei meer schermruimte en een unieke camera-ervaring.

Dankzij de drievoudige camera aan de achterkant bieden beide smartphones meer mogelijkheden om verbluffende foto’s te maken. Gecombineerd met duurzame batterijen en elegante designs vormen de View3 en View3 Pro waardevolle aanvullingen op het Wiko-assortiment.


View3 en View3 Pro: geweldige foto’s onder alle omstandigheden

De mogelijkheden van de View3-smartphones zijn eindeloos. Dankzij de Sony IMX486-camerasensor van 12 megapixel maak je zelfs bij weinig licht kleurrijke en scherpe foto’s. Ook selfies worden Instagram-waardig bij weinig licht; de View3 Pro beschikt over een 16-megapixelcamera aan de voorkant met geavanceerde pixeltechnologie voor betere lichtopname. De artificial-intelligence-functies analyseren de omgeving, passen de instellingen aan en optimaliseren het beeld. Je hoeft ook niet meer te kiezen welke vrienden je wel of niet op de foto zet dankzij de groothoekcamera van 13 megapixel en een gezichtsveld van 120 graden.

De View3 en View3 Pro werken nog slimmer samen met Google Assistent; zo wordt je dagelijkse leven net iets makkelijker. Dankzij spraakherkenning schakel je bijvoorbeeld de optie handsfree selfie of video-opname in.

Je oplader zal je missen
De levensduur van batterijen is een bron van ergernis onder consumenten. Het verlengen hiervan heeft dan ook prioriteit voor Wiko. Beide nieuwe smartphones beschikken over een batterij van 4000 mAh. Hierdoor wordt het energieverbruik met vijftien procent verminderd en gaat je smartphone tot wel twee dagen lang mee. De View3 Pro is uitgerust met Pump Express-snellaadtechnologie, waardoor hij in een handomdraai klaar is voor gebruik.

Die lange levensduur komt goed van pas. De View3 Pro biedt met 128 GB ROM namelijk altijd ruimte voor je favoriete series, games en muziek. Het toestel heeft een geheugen van 6 GB RAM, wat zorgt voor vloeiende prestaties, en een 6,3-inch-scherm met FHD+-resolutie, waardoor je geniet van optimale beeldkwaliteit. De View3 beschikt over 64 GB ROM, 3 GB RAM en een HD+ 6,26 inch scherm.

Stoer en stijlvol, ook in het donker
Een smartphone is niet compleet zonder stijlvol ontwerp. De View3 is uitgevoerd in een glanzend design en verkrijgbaar in de kleuren Night Blue, Blush Gold en Electro Bleen.

De View3 Pro heeft een glazen achterkant en is verkrijgbaar in Nightfall en Ocean. De Ocean- en Electro Bleen-versies hebben een leuke extra: door hun glow-in-the-dark-afwerking vind je ze ook in het donker altijd terug. Beide typen beschikken over een harde achterkant en flexibel frame, wat beschermt tegen krassen en zachte schokken. Het geharde glas voorkomt scheuren en krassen, terwijl de gevoeligheid van het touchscreen behouden blijft.

De View3-collectie is vanaf mei verkrijgbaar zo meld het persbericht.