Mobiel is tegenwoordig voor velen de belangrijkste bestuurder van de efficiëntie en productiviteit van een organisatie. Medewerkers eisen dezelfde mobiele tools, gedreven door de customizing van IT, die ze ook buitenwerk gebruiken waardoor de leercurve van nieuwe instrumenten geëlimineerd wordt. Hoe kun je dus de mobiliteit behouden en de productiviteit verhogen, zonder veiligheid te compromitteren? Ons antwoord is: IBM MaaS360. Laat onze gratis proefperiode van 30 dagen je overtuigen.

De wereld van werken wordt mobiel

De digitalisering raakt alle aspecten van ons leven. Het heeft niet alleen onze functieomschrijving sterk beïnvloed; de invloed op onze manier van werken moet ook niet worden onderschat. In een nog niet-zo-verre verleden, begon en eindigde je met werken aan het bureau. De mobiele werknemers van tegenwoordig, mogelijk gemaakt door IBM MaaS360, kunnen nu multitasken met apps op de smartphones en tablets naar keuze, zoals persoonlijke apparaten, bedrijfsobligaties uitgeven en zelfs gedeelde mappen. Deze nieuwe manier van werken vraagt om flexibiliteit van een productieve arbeidskracht. Mobiel kan een grote pluspunt zijn om arbeidskrachten aan te sporen dit doel te bereiken. Lees hier hoe EMM platforms alle facetten van een moderne enterprise mobility strategie aanpakt, flexibiliteit en productiviteit in staat maken.

Nieuwe productiviteit oplossingen om bergen te verzetten

IT en zakelijke leiders erkennen dat mobiele telefoons een spelmaker op het gebied van productiviteit is en dat de massale mobiele adoptie een realiteit is. Dit is een eenvoudige werkelijkheid: arbeiders die worden gebruikt om mobiel te zijn buiten het werk, verwachten niet dat hun werkplek niet anders is. In het algemeen heeft het in alle bedrijfstakken een positieve invloed op organisaties van alle soorten en maten. Om aan de behoeften van organisaties en hun nieuwe mobiele werknemers te voldoen, biedt MaaS360 zakelijke productieve apps die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid, waardoor de eindgebruiker altijd op eerste plek staat. Zie hier wat MaaS360 voor jouw bedrijf kan betekenen. Er zijn twee oplossingen die MaaS360 aantrekkelijker maken:

Eenvoudige, snelle en krachtige container oplossingen garanderen een veilige business productiviteit

Het beheren van massa’s van mobiele werknemers is niet eenvoudig. De goedkeuring van de middelen kan lastig zijn om te bewijzen, en het helpt niet als zogenaamde financiële middelen nauwelijks beschikken over een vertrouwde look en feel. MaaS360 biedt een naadloze ervaring bij het schakelen tussen e-mail, agenda, browser, chatten en documenten met behulp van de onlangs vrijgegeven containers voor Productivity Suite en Content Suite op Android en iOS. Immers is het essentieel om in gedachten te houden dat mobiel op de werkplek is onderworpen aan dezelfde spelregels voor de gebruikerservaring en gebruiksvriendelijkheid als mobiel in het privéleven van de werknemer. Ontdek onze nieuwe functies om de productiviteit te helpen aanpakken, zoals:

  • Een nieuwe gebruikersinterface voor zowel Android en iOS zal het veel gemakkelijker maken om heen en weer te switchen tussen processen om tijd te besparen en bij de les te blijven.
  • Nieuwe swipe gebaren zijn toegevoegd voor meer intuïtieve navigatie en sneller handelen.
  • Het meest opvallende is dat gevoelige informatie op één plek blijft. De toegangscode is beveiligd, een goed beveiligde container blijft volledig gescheiden van andere toepassingen op het apparaat van de gebruiker en van het handhaven van de persoonlijke levenssfeer van de eindgebruiker en het lekken van gegevens (DLP).

Vernieuwde app catalogus leveren enterprise mobiele apps on-demand

MaaS360 heeft de kracht om op grote schaal app implementaties te ondersteunen. Bijna 10 miljoen app uitkeringen en meer dan 100.000 apps beheren over alle klanten app catalogs. Het maakt het gemakkelijker voor gebruikers om honderden applicaties te ontdekken en het downloaden van een enkele bewaarplaats. Koppel dit aan twee nieuwe enterprise app catalogussen voor Android en iOS, en je hebt al je app-doption ingezet op ellende in de achteruitkijkspiegel. Sommige activa omvatten:

  • Een natuurlijke look and feel en de afwezigheid van de leercurve zal jouw bedrijf klaarmaken om zaken te doen: gebruikers moeten weten waar relevante apps te vinden zijn, en ze moeten de leveringsmethode gemakkelijk en aantrekkelijk vinden;
  • Beheerders zijn in staat om enkele prominente apps te showen, net als in de publieke app winkels;
  • Apps kunnen gebundeld worden voor functionele gebieden, zoals sales tools, evenals de categorieën van apps zoals het onderwijs en de samenwerking.

Probeer zelf het managen van mobiel met MaaS360!

Hoewel dit blog dient voor een rechtmatig doel om jou bekend te maken met de dienst en de verschillende functionaliteiten, kunnen we het je niet kwalijk nemen als je nog niet overtuigd bent. Kijk zelf met ons mee in een volledige proefperiode van 30 dagen. We zijn ervan overtuigd dat MaaS360 teams in jouw organisatie in staat zijn om efficiëntie en productiviteit in een steeds meer mobiele werkomgeving zullen verbeteren.