Gedurende twee weken is door onderzoeksbureau GfK aan 150 miljoen gebruikers over de wereld gevraagd wat ze belangrijk vinden in hun leven als het gaat om carriere, politiek en technologie. En dat geeft een hoopgevende en interessante blik op 18-34 jarigen (millennials).

Zo zien we uit de resultaten terug dat echte vriendschap in de fysieke wereld nog steeds belangrijker wordt gevonden dan het hebben van duizenden volgers op sociale media. Deze generatie wordt ook door critici wel eens de luie achterbankgeneratie genoemd. Maar zelf vinden ze het reuze meevallen. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt het een generatie te zijn die knetterhard wil werken. Het liefst bij een start-up of voor zichzelf als freelancer.

Infographic. Wat millennials echt belangrijk vinden in hun leven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De twintigers en dertigers van dit moment zijn opgegroeid met het internet en de opkomst van mobiele devices. Dit heeft gevolgen in de zin hoe zij media consumeren. Maar niet alleen dat. Ook  het orienteren op producten en diensten en de wijze waarop zij tot een aankoopbeslissing overgaan is anders dan dat van andere generaties. Check de infographic over media en millennials.