Alles onder een dak is het nieuwe voordeel programma van T-Mobile. Dit voordeelprogramma wordt geintroduceerd op 29 januari. Klanten van T-Mobile kunnen hierdoor een korting krijgen, Unlimited Voordeel zo wordt het genoemd en kan oplopen tot 12,50 euro per maand op hun Unlimited Go mobiele data-abonnement.

Het programma is toegankelijk voor leden van hetzelfde huishouden, twee of meer, die een Unlimited Go abonnement hebben. T-Mobile voegt hier voor de duidelijkheid aan toe dat niet vereist is dat het gezin tevens vastelijnsdiensten afneemt. De maandkosten van Unlimited Go mobiele data kunnen met Unlimited Voordeel dalen tot 22,50 euro per gezinslid per maand.

Markt opschudden
T-Mobile NL wil met het Alles Onder 1 Dak programma zijn missie voortzetten, met als doel de markt op te schudden en productinnovaties door te voeren. Marieke Snoep, directeur Consumenten, wijst er op dat op de Nederlandse markt momenteel niet de mogelijkheid bestaat voordeel te behalen door meerdere mobiele abonnementen binnen één gezin te combineren. “Er is op dit moment nog geen vast + mobiel pakket met onbeperkt internet op de markt.” De onderneming wijst er daarnaast op dat er een grote vraag is naar abonnementen voor onbeperkte mobiele data. Tisha van Lammeren, directeur Marketing, vult aan: “We halen daarmee een veel gehoorde frustratie weg dat familieleden data met elkaar moeten delen en bundels aangevuld moeten en daardoor rekeningen uit de hand lopen.”

Alles Onder 1 Dak
Unlimited Voordeel is onderdeel van het voordeelprogramma Alles Onder 1 Dak. Klanten van T-Mobile kunnen zich hiervoor aanmelden op My T-Mobile. Het is beschikbaar voor minimaal twee en maximaal zes Unlimited Go abonnementen binnen een gezin (zelfde adres), afgesloten na 29 januari 2018. De korting per abonnement per maand loopt op van 6,50 euro bij twee deelnemers via 10,00 euro bij drie deelnemers tot 12,50 euro bij vier of meer deelnemers.

Daarnaast introduceert T-Mobile tegelijk Mobiel Voordeel voor gezinsleden die geen Unlimited Go abonnement hebben, maar een datategoed van 1, 5 of 10 GB per maand. De korting is 2,50 euro per abonnement per maand.