Uit onderzoek van telecompaper blijkt dat Simyo voor de derde keer op rij de hoogste WoM-score over de post-paid markt heeft gehaald. Maar liefst 77%van de Simyo postpaid-klanten zou zijn aanbieder aanraden bij vrienden, familie en collega’s.

T-Mobile, Youfone gedeeld tweede
T-Mobile en Youfone zijn gezamenlijk op de tweede plaats geëindigd. Voor beide providers geldt dat 70 procent van hun postpaid-klanten hun provider zou aanraden bij familie en vrienden. T-Mobile, maar vooral Youfone zagen hun WoM-score stijgen. Tijdens de vorige meting stond Youfone nog op plek vijf. T-Mobile klom van de derde naar de tweede positie.

KPN is uit de top drie verdwenen en staat nu op de vierde plaats. Hun WoM-score bleef even hoog, maar andere mobiele aanbieders groeiden wel door waar KPN bleef staan op 68 procent.

Tele2 moet verlies incasseren
Naast KPN heeft ook Tele2 last van de concurrentie die sterke stijging laat zien. Stond Tele2 tijdens de vorige meting nog op de zesde positie, tijdens de meest recente meting is Tele2 hekkensluiter op de elfde plaats. Met zijn huidige WoM-score van 58% zit Tele2 7 % onder het marktgemiddelde.

Bron:Telecompaper