Je wilt je fysieke, emotionele en mentale energie meten? En dat binnen 90 seconden? Het kan vanaf nu met de NRGY-app. De eerste app ter wereld waarmee dit kan. Bureau The Valley ontwikkelde samen met ONVZ Zorgverzekeraar deze bijzondere app.

De NRGY-app is een echte innovatie in zorgverzekeringsland. Er wordt onder meer gebruik gemaakt van ruimtevaarttechnieken en Face-Reader-technologie, die ook al wordt toegepast door luchthavens. Het is de eerste keer dat deze combinatie van technologieën voor de consument beschikbaar is.

In de NRGY app kun je gemakkelijk en snel de tests uitvoeren op je smartphone. De drie aspecten die worden gemeten zijn: gezichtsuitdrukking, hartritme variabiliteit (HRV) en reactiesnelheid. In samenwerking met diverse experts zijn deze aspecten gekozen op basis van wetenschappelijke inzichten.

ONVZ ontwikkelde de NRGY app in samenwerking met The Valley en Lifeguard. The Valley was hoofdaannemer van het project en verantwoordelijk voor de realisatie van het concept, UX en design van de app. De ambitie voor dit project was zeer hoog: de NRGY app is tot stand gekomen in een samenwerking met verschillende experts en wetenschappers als Viktor Kallen van TNO, Gerard Kerkhof van MC Westeinde. Daarnaast werd er samengewerkt met bureaus als Happitech, Clockwork en Service2Media.

Bron:The valley