Het Rotterdamse design,- en communicatiebureau NoSuchCompany heeft een app gelanceerd die miljoenen werkende Nederlanders een goed gevoel geeft. Met deze Digitale Meeting app staan werknemers tijdens een virtuele vergadering met collega’s in het middelpunt van de belangstelling.

En dat is goed voor het zelfvertrouwen. De app is er voor iedereen die een Android telefoon heeft en even een energy boost nodig heeft of de hele dag gelijk wil hebben (en vooral krijgen).

David Schotting, de ontwikkelaar van de app en motion designer bij NoSuchCompany: “Verschillende onderzoeken in het heden en verleden hebben aangetoond dat het nog wel eens schort aan aandacht. Met de app kun je op elk gewenst moment van de dag een vergadering houden die geen noodzakelijk kwaad, maar vooral eens leuk is. Wachten op een akkoord is niet langer nodig. Ook andermans mening is onbelangrijk. Het draait vooral om de individuele medewerker. Hij of zij is het stralende middelpunt en krijgt volop waardering, het gelijk aan zijn of haar zijde en ook nog eens de nodige complimenten.”

App
De app is gemaakt in het programma Unity. Hierin zijn 3D-elementen verwerkt. De app is zowel met als zonder Cardboard Viewer te bekijken. Met de Cardboard Viewer is de meeting volledig in 3D te beleven. De versie voor Iphone zal later dit jaar worden ontwikkeld.

Bron:NoSuchCompany