De grootste en meest populaire scholierensite van Nederland, Scholieren.com, brengt de verkoop van haar mobiele advertentieruimte onder bij Ubifish. Vanwege de sterke groei van haar mobiele kanalen heeft Scholieren.com besloten te kiezen voor een mobiele specialist. Jon Geerars, uitgever van Scholieren.com: “Wat Ubifish kenmerkt is hun sterke technische kennis, hun gedrevenheid om het maximale uit de inventory te halen en hun wendbaarheid. Online advertising is een wereld die snel verandert, daarbij is wendbaarheid key.”

De site heeft een uniek maandelijks bereik van 2 miljoen bezoekers. Ingmar Rood, Managing Partner bij Ubifish “Scholieren.com is al jaren hét platform voor scholieren, een doelgroep die zeer actief is op mobiel. Wij zijn blij dit sterke merk toe te voegen aan ons premium netwerk en zo nog gerichter jongeren te kunnen bereiken.”

Ubifish bereikt met haar netwerk maandelijks zo’n 7,5 miljoen Nederlanders.Sites / apps waarvoor Ubifish de advertentieverkoop verzorgt zijn onder andere 9292, TvGids, Filmvandaag, Limburg Media Groep en FOK.