Iedereen die van lekker eten houdt en een druk leven leidt, kan zijn favoriete maaltijden nu via de Google Assistent bij Thuisbezorgd.nl bestellen. Thuisbezorgd.nl is de eerste organisatie in Nederland die de mogelijkheid biedt om iets te bestellen via een spraakassistent. Zeg de magische woorden ‘OK Google, praat met Thuisbezorgd’ en plaats je bestelling met het geluid van je stem. Het was al mogelijk om via Thuisbezorgd.nl te bestellen op de Xbox One en Samsung Family Hub Fridge, maar nu dus ook via stembediening.

Met deze klantgerichte introductie van stembesturing laat Thuisbezorgd.nl zien zich bewust te zijn van het feit dat consumenten niet langer alleen gebruik maken van hun smartphone of laptop om een bestelling te plaatsen, maar dat ze ook steeds meer gebruik maken van allerlei andere apparaten en technologieën. 

Maurine Alma, CMO van Takeaway.com (moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl), zegt over de samenwerking: “Wij weten dat onze klanten niet alleen een breed aanbod van gerechten verwachten, maar ook de makkelijkste manieren om te bestellen. Via de Google Assistent kunnen ze bestellen met hun stem, handsfree. Wij zien dit als een natuurlijke ontwikkeling. Het is een goed voorbeeld van hoe moderne technologie het leven van mensen makkelijker maakt, nu en in de toekomst.”

Thuisbezorgd.nl heeft als doel om continu te verbeteren en klanten zo het optimale gebruiksgemak te bieden. Behalve via de Google Assistent, Thuisbezorgd.nl-app en website, kunnen klanten ook al via een aantal andere platforms bestellen, waaronder: Apple TV, Android TV, Samsung TV, Xbox One en Samsung Family Hub Fridge. 

Zo bestel je een maaltijd met behulp van de Google Assistent:

1. Zeg: ‘OK Google, praat met Thuisbezorgd’

2. Stel (alleen de eerste keer) je favoriete maaltijden en adresgegevens in 

3. Kies welke favoriet je wilt bestellen

4. Betaal je bestelling contant

5. Eet smakelijk!