De Swipe&Shop app is opgenomen in het portfolio van Fashionchick en heeft hierdoor de kans om een grote speler te worden in de mobiele e-commerce markt.

Met de app Swipe & Shop browsen vrouwen gemakkelijk door de nieuwste collecties van diverse online modewinkels. Door simpelweg naar rechts te swipen worden musthaves automatisch opgeslagen in een persoonlijke wishlist.

Pamela Neelis van Swipe & Shop: “Met Fashionchick als grote zus heeft Swipe & Shop alles in huis om een significante speler te worden in de mobiele e-commerce markt. Ik ben dan ook ontzettend enthousiast over onze samenwerking. We doen er alles aan om de ervaring zo goed mogelijk te maken, voor zowel de gebruiker als onze adverteerders.”

Pamela blijft founder van Swipe & Shop, maar verhuist met haar team naar Fashionchick. Hierdoor kan snel worden geschakeld en kunnen eventuele wensen van adverteerders eenvoudig worden doorgevoerd. De app heeft onlangs ook een re-design ondergaan, zodat deze qua look en feel past binnen het Fashionchick portfolio.

Ellen Snijder van Fashionchick: “Vanaf het begin heb ik Swipe & Shop op de voet gevolgd. De match met Fashionchick was meteen overduidelijk, beide een manier om de leukste mode van verschillende webshops online te verzamelen. Swipen is een vernieuwende manier om je look te vinden. Iets waarvoor vrouwen al een tijdje terecht kunnen bij Fashionchick en vanaf nu kunnen onze bezoekers hiervoor ook gemakkelijk naar Swipe & Shop. Ik ben supertrots op de samenwerking; Swipe & Shop by Fashionchick!”

photo:78403198@N08(cc)