Het eerste MobileLunch.nl webinar gaat nu echt bijna van start. Op maandag 3 november om 12.00uur is het dan zover. Voor iedere professional die geïnteresseerd is in mobile marketing is het dan de hoogste tijd om via zijn laptop of tablet gratis in te loggen op mobilelunch.nl. Lekker tijdens de lunch vanuit je eigen vertrouwde werkomgeving.

Binnen een half uur ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing, mobile business en mobile communicatie. De mobile professionals binnen KLM Emilie Hardick en Rene Matla geven met plezier inzicht in hun uitdaging op het gebied van mobile marketing en mobile conversie. Hoe zorgt KLM ervoor dat er steeds meer mensen gebruik maken van de mobiele salesfunnel?

Mobilelunch.nl is gratis. Van en voor mobile professionals.

[button link=”https://www.onlineseminar.nl/mobilelunch/” text_color=”#ffffff” color=”#0074a2″]Gratis inschrijven[/button]

 

Mobilelunch.nl stelt marketeers en mobiele professionals in staat om binnen een half uur gedurende de lunch op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing, mobile business en mobile communicatie. De sprekers zijn (collega-)mobile professionals met veel kennis en ervaring die de laatste trends en cases uit het vakgebied presenteren en open staan voor discussie.

Met de lancering van MobileLunch.nl proberen de initiatiefnemers waaronder wij als website TomorrowMobile.nl, maar ook WellMobile en OnlineSeminar in te spelen op de groeiende vraag naar het delen van kennis, ervaring, cases en trends op het gebied van mobiele communicatie en mobile marketing nu de markt steeds volwassener begint te worden en de budgetten toenemen. Het is een kennisplatform van en voor mobile professionals.

KLM.mobilelunch.nl