Veel mobile professionals loggen met veel plezier elke eerste maandag van de maand om 12.00uur in om in een half uur tijd op de hoogte te gehouden te worden van de laatste mobile ontwikkelingen en trends. Deze ‘MobileLunch Webinars’ zijn informatief, interactief, laagdrempelig en erg populair. En bovendien is het een gratis service.

MobileLunch OnlineWebinar in teken van positionering Apps; schrijf je nu nog gratis in!
Het derde MobileLunch Webinar staat in het teken van de positionering van (dating) apps. Deze inspirerende ‘valentijnseditie’ die as maandag 2 februari om 12.00uur plaatsvindt wordt verzorgd door Anneli Rispens.

Anneli Rispens is één van de oprichters van dating app Wingme. Daarnaast werkt ze als Manager Content & Community bij reclamebureau DDB & Tribal Amsterdam. Tijdens het webinar neemt Anneli ons mee in één van de snelst groeiende marktsegmenten, de digitale dating markt. Wat tien jaar geleden begon als een taboe is inmiddels tot snackable content verworden. Van serious- tot casual dating, het is allemaal binnen handbereik in deze online-dating-jungle. Maar hoe zorg je er voor dat je in deze jungle opvalt en overleeft. Als voormalig serial dater en inhoudelijk expert zal Anneli zo vlak voor Valentijnsdag haar tips & tricks met jou delen.

Schrijf je nu gratis in!

[button link=”https://www.onlineseminar.nl/mobilelunch/” button color=”#0074a2″]Gratis inschrijven[/button]

 

Nog niet bekend met MobileLunch?

MobileLunch is een interactief online platform waar mobile professionals samen komen om te kijken en luisteren naar diverse sprekers binnen het vakgebied en een initiatief van TomorrowMobile, WellMobile en OnlineSeminar.

Iedere eerste maandag van de maand zal er een interessante case worden besproken door vakgenoten. Log in met je tablet (via App iOS / Android), laptop of desktop op MobileLunch.nl . Binnen een half uur ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing, mobile business en mobile communicatie. MobileLunch is gratis en toegankelijk voor iedereen. Check mobilelunch.nl