KLM trapt de eerste MobileLunch.nl af met het presenteren van eigen cases en het geven van inzichten en tips over conversie optimalisatie van boekingen via mobile devices. MobileLunch.nl is een initiatief van Wellmobile, TomorrowMobile en Onlineseminar dat vanaf 3 november as. elke eerste maandag van de maand om 12.00 uur een gratis interactief webinar organiseert.

Mobilelunch.nl stelt marketeers en mobiele professionals in staat om binnen een half uur gedurende de lunch op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile marketing, mobile business en mobile communicatie. De sprekers zijn (collega-)mobile professionals met veel kennis en ervaring die de laatste trends en cases uit het vakgebied presenteren en open staan voor discussie.

Met de lancering van MobileLunch.nl spelen de initiatiefnemers in op de groeiende vraag naar het delen van kennis, ervaring, cases en trends op het gebied van mobiele communicatie en mobile marketing nu de markt steeds volwassener begint te worden en de budgetten toenemen. Het is een kennisplatform van en voor mobile professionals.

Jurrian Hartdorff – TomorrowMobile: “Vrijwel alle top adverteerders verwachten het komend jaar mobile marketing in te zetten in de marketingmix.  De belangstelling voor mobile marketing en mobile business, en daarmee de vraag naar actuele cases en de laatste trends, onder zakelijke professionals groeit dan ook explosief.  Mobilelunch.nl is er voor deze mobile professionals die up to date willen blijven”

Jochem de Josselin de Jong – Wellmobile: ”Mobile is een zeer snel groeiende markt met een grote vraag naar professionals. Door middel van kennisdeling hopen wij een netwerk te creëren met echte professionals. Het uitwisselen van kennis en kunde is in een snelgroeiende markt absoluut belangrijk. Wij willen hier graag in faciliteren”.

Marthijn Pieters – OnlineSeminar: “Vanuit onze klanten zien we live interactie met een doelgroep steeds belangrijker worden en aan de andere kant zien we dat on demand content de overhand neemt. Met initiatieven als MobileLunch.nl slaan we een brug tussen meerdere fronten: webinars zijn overal te volgen en on demand te bekijken, waardoor er veel overeenkomsten zijn met mobile communicatie. Bovendien zijn webinars volledig meetbaar, wat ideaal is voor je contentstrategie.”

[button link=”http://www.mobilelunch.nl” text_color=”#ffffff” color=”#0074a2″]Schrijf je direct in[/button]