Kom je regelmatig bij de IKEA en ben je een echte fan? Of ga je binnenkort solliciteren bij de IKEA? Download dan zeker de nieuwe IKEA MATCHA app.

Met de nieuwe app van IKEA word je in 49 levels een IKEA expert. De regels zijn simpel: match productnamen met het juiste meubel en kom steeds een level verder. Is IVAR een stoel of een knuffel? En is MAMMUT een tekenset of een krukje? IKEA fans kunnen hun kennis testen of verbreden met de nieuwe IKEA MATCHA app. Het spel bestaat uit twee soorten vragen: combineer een productnaam met de juiste productafbeelding of vorm met letters de juiste productnaam bij de afbeelding.

Mark Ogertschnig, Country Communication Manager IKEA Nederland: “IKEA wil mensen op élk moment en via élk kanaal inspiratie en service bieden. Natuurlijk in de winkel en in de webwinkel, maar ook via alle social media kanalen, de mobiele website en de apps. Naast de store app en de jaarlijks vernieuwde catalogus app, hebben we afgelopen jaar ook de IKEA emoticons gelanceerd en in oktober de LATTJO app*. De IKEA MATCHA app is een klein cadeautje van IKEA voor al onze klanten. Perfect om tijdens de kerstvakantie de hersens te kraken. En ook als vermaak voor kinderen in de auto komt de app goed van pas.”

De IKEA MATCHA app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play.

bron:Ikea
photo:dahlstroms(cc)